Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Η ARENA CAR RENTAL A.E. υποστηρικτής της Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(0 votes)


Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την συνεργασία της με την ARENA CAR RENTAL A.E.

Οι διαιτητές της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα  μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν με τα αυτοκίνητα της εταιρείας στο πλαίσιο του υποστηρικτικού χορηγικού προγράμματος της ΕΣΑΠ με την ΑRENA για την αγωνιστική περίοδο 2015-2015.

Η ARENA CAR RENTAL δραστηριοποιείται 30 χρόνια στις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ). Διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή αυτοκινήτων, με την οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτουμε νέα μοντέλα πράσινου δακτυλίου και ειδικού τύπου αυτοκίνητα, όπως αυτόματα, Diesel, Smart, Mini Cooper, 4Χ4 και mini bus, από τις μεγαλύτερες και πιο ανεπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Αυτοκίνητα τα οποία ανανεώνονται τακτικά και, σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά. Η πολυετής πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τιςλογικές τιμέςκαι το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση, για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.

Περισσότερα για την ARENA CAR RENTAL AE στην ιστοσελίδα της www.arenagr.com

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject