Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-01-2016

Ηρακλής Πετ. 2015 - Ορεστιάδα (12η αγωνιστική, 13/1, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι της Μίκρας μεταξύ του Ηρακλή και της Ορεστιάδας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες και ειδικά για τον «γηραιό» που θέλει να κάνει αντεπίθεση με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία (12η αγωνιστική, 13/1, 18.00).

Στον Α΄γύρο ο Ηρακλής νίκησε την Ορεστιάδα με 3-0. Για τον Ηρακλή η νίκη επί της Ορεστιάδας είναι μονόδρομος ώστε να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Νέο πρόσωπο στην ομάδα θα είναι ο έμπειρος λίμπερο Θάνος Παπαδημητρίου. Είχε διαπραγματευτεί και το καλοκαίρι αλλά δεν είχε συμφωνήσει. Ο Παπαδημητρίου θα ενισχύσει την υποδοχή του Ηρακλή, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η απόκτηση του βραζιλιάνου διαγώνιου Αντρές Φελίπε Πίζα Ερνάντεζ και ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

«Νίκες από εδώ και πέρα»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Δουλέψαμε κανονικά στη διακοπή, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε τα Χριστούγεννα. Είχαμε και την προσθήκη του Θάνου Παπαδημητρίου, που έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα και στο πως θα δουλεύει η υποδοχή μας και πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά. Η Ορεστιάδα έρχεται αλλαγμένη σε σχέση με τον α’ γύρο, τότε (στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι) δεν έπαιζε ο ακραίος της, έχει αλλάξει διαγώνιο. Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια από εδώ και πέρα».

Με Καρντόσο, αντί Γκούσταφσον

Η Ορεστιάδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει ρεβάνς για την ήττα του Α΄γύρου. Οι ακρίτες δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες και για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Μίκρα. Την περίοδο των εορτών έγινε μία αλλαγή. Αποχώρησε ο Σουηδός διαγώνιος Φρέντρικ Γκούσταφσον και τη θέση του θα πάρει ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Άλαν Καρντόσο ο οποίος αρχικά δοκιμάστηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά έκλεισε στην Ορεστιάδα. Ο Καρντόσο έχει ύψος 1.93. Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1990 και σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Γκιζάνη το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου θα τακτοποιηθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής και θα του εκδοθεί δελτίο ώστε να αγωνιστεί στη Μίκρα. Η Ορεστιάδα έκανε καταγγελία για τη συμπεριφορά του Γκούσταφσον που πήρε άδεια για να πάει στην Σουηδία αλλά δεν επέστρεψε.

Ο Βούλγαρος προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ είπε: «Ξεκινάμε το Β΄μέρος του πρωταθλήματος με σκοπό να κάνουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα απ΄ότι στον Α΄γύρο. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας. Τη περίοδο των γιορτών δουλέψαμε καλά με σκοπό να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση. Κυνηγάμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες».

 

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο Ρέντη 17.00 (Νοvasports-1): Ολυμπιακός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες:  Διαμάντης, Δαλέκου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟ Ορεστιάδα
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Πεχλίδης, Στεργιόπουλος. Γραμματεία: Χρ. Κουμπλή
Γυμναστήριο Παναχαϊκής 19.00: Παναχαϊκή Πετ. 2013 - ΑΟ Κηφισιά
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Μάμμου
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Δ.Μιχελινάκης. Επόπτες: Παπαβασιλείου, Κωστούλας. Παρατηρητής: Καδόγλου
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.30: Παναθηναϊκός - ΓΣ Λαμίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Πικραμένος. Γραμματεία: Καρατζογλίδου

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00 (Νοvasports-1): ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος Ράπτης. Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία:  Παπακυριακοπούλου.




 


Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject