Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2016

Ηρακλής Πετ.2015 - Παναχαϊκή Πετ.2013 (15η αγωνιστική, 3/2, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
To μεγάλο ντέρμπι επιβίωσης που θα γίνει στη Μικρα μεταξύ του Ηρακλή που είναι στην 11η θέση και της Παναχαϊκής που είναι στην 10η θέση ξεχωρίζει στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής (3/2, 18.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

O Hρακλής έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού προέρχεται από το 3-1 επί της Λαμίας στο πρωτάθλημα αλλά και από την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Αυτές οι δύο νίκες έχουν ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα που θέλει τη νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή, διαφορετικά θα μείνει πολύ πίσω από τους πατρινούς.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από τη νίκη αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η αποφυγή των πλέι άουτ. Θα είναι μία κομβική αναμέτρηση για μας και για την επίτευξη του στόχου μας. Η Παναχαϊκή είναι μια έμπειρη ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Είναι πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον Α΄ γύρο, όπως και εμείς, έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Πολύ σημαντικός αγώνας είναι και για την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη προέρχεται από τη νίκη επί της Ορεστιάδας και με 4 νίκες στο πρωτάθημα έχει φτάσει στους 11 βαθμούς. Οι πατρινοί θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης δήλωσε: «Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά τον ίδιο στόχο έχει και ο αντίπαλος μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Εκτίμηση μου είναι ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση αλλά και στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Παίζει ρόλο το σκορ

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της σεζόν. Στον Α΄γύρο η Παναχαϊκή είχε νικήσει με 3-1 σετ και πόντους 98-86.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Tετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Γυμναστήριο Ορεστιάδας 16.00: ΑΟ Ορεστιάδα - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σαρμίδης, Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Σαρδάνη

Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» 18.00 (Novasports-3): ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός ΑΟ

Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Καλπακίδου. Γραμματεία: Πιρπινιά

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 - Παναχαϊκή Πετ.2013

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Γιωγιού. Γραμματεία: Λαδάς

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 18.30: ΑΟΠ Κηφισιά - ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Ονόπας. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Ράντσιου, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Γυμναστήριο Ρέντη 21.00 (Novasports-3): Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Λ., Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Γραμματεία: Δαλέκου, Τριανταφυλλόπουλος. Γραμματεία: Παπανικολάου Γ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00: ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμίας

Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Κεχαγιά. Γραμματεία: Βάμβα


Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject