Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-04-2016

Καλμαζίδης: «Για να πάρουμε τίτλο πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας»

Rate this item
(0 votes)
Προπόνηση στο «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου κάνει αυτή την ώρα η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε στον πρώτο τελικό με τον Φοίνικα Σύρου την Τρίτη.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές δυσκολίες. Ο Φοίνικας έχει μία καλή ομάδα, όπως αποδεικνύει και η πορεία του. Στον πρώτο τελικό την Τρίτη θα έχει και το πλεονέκτημα ότι θα παίξει σε μία δυνατή έδρα, σ’ ένα διαφορετικό γήπεδο από το δικό μας. Μία επιπλέον δυσκολία για μας θα είναι η προσαρμογή μετά από τόσο έντονα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα μου έχει "αδειάσει" κάπως ψυχολογικά και πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικό πνεύμα και να δούμε αυτά τα παιχνίδια ένα – ένα, όσο το δυνατόν πιο σοβαρά. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι ο Ντόκιτς είναι ο μοναδικός παίκτης της Σύρου που χρειάζεται προσοχή. Ο διαγώνιος είναι ο μεγάλος εκτελεστής, σε όλες τις ομάδες.

Αυτό ισχύει και για τη δική μας ομάδα. Σίγουρα ο Ντόκιτς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, που αν τον περιορίσουμε θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο εκεί, γιατί και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν ζημιά. Γενικά πρέπει να δουλέψει καλά όλη η ομάδα. Όπως και στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για να διακριθούμε - στην προκειμένη περίπτωση για να πάρουμε τον τίτλο - θα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας».

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject