Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-05-2016

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Δημήτρη Σουλτανόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του Δημήτρη Σουλτανόπουλου όπου εκτός από το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο αναδείχτηκε και MVP, δεν θα μπορούσε να μην κλείσει και με την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος του Πειραιά έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός βρέθηκε την Πέμπτη (12/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε τα εξής : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για 2η χρονιά στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στόχος της ομάδας αλλά και προσωπικός μου είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι, κατακτώντας και το πρωτάθλημα.  Θεωρώ πως με τις κινήσεις που γίνονται και που θα γίνουν από την ομάδα ότι θα κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».


Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject