Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-06-2016

Η ρωσική Σουργκούτ και πάλι αντίπαλος του Ολυμπιακού

Rate this item
(0 votes)
Η ρωσική Σουργκούτ και πάλι αντίπαλος του Ολυμπιακού
Download attachments:
Δύσκολη κλήρωση είχε ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του CEV Cup καθώς όπως και τη σεζόν 2015-16 κληρώθηκε με την ρωσική Ούγκρα Σουργκούτ. H κλήρωση έγινε σήμερα στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τους «ερυθρόλευκους» καθώς από την ρωσική ομάδα είχαν αποκλειστεί με δύο ήττες (3-2, 3-0) στην προημιτελική φάση του θεσμού 2015-16.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο Ρέντη 3-5 Ιανουαρίου και ο επαναληπτικός στις 17-19 του ίδιου μήνα στη Ρωσία.

«Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως.  Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject