Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2016

O ΠΑΟΚ μαζί με την «Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε.»

Rate this item
(0 votes)
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στο Bar– Restaurant Shark, με σκοπό την παρουσία της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ του Α.Σ. ΠΑΟΚ και της εταιρείας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.», η οποία για ακόμη μία χρονιά θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των τμημάτων του Συλλόγου.
 
Η εταιρεία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» συμφερόντων του επίλεκτου μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, κ. Κώστα Αμοιρίδη, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εμπορεύεται τα πασίγνωστα brands MORRIS και F&U.

Η χορηγική συνεργασία μεταξύ άλλων αφορά την προβολή των εμπορικών σημάτων της εταιρείας στις εμφανίσεις των ομάδων του ΠΑΟΚ, στις πινακίδες των εντός έδρας αναμετρήσεων, στο επίσημο site και στο λεωφορείο του Συλλόγου, καθώς και στην πρόσοψη και εντός του κλειστού γηπέδου PAOK SportsArena.

Επιπλέον, δύο τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο γυναικών και η υδατοσφαίριση Ανδρών, συμμετέχουν ήδη στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την πλήρη επίσημη ονομασία «ΠΑΟΚ MORRIS».

Ο ίδιος μάλιστα ο κ. Κώστας Αμοιρίδης επιμελείται της λειτουργίας δύο τμημάτων του Συλλόγου, του Volley Γυναικών και επίσης της Πάλης.

Κατά την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου το λόγο πήρε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας, κ. Άκης Μπεκιάρης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον Ερασιτέχνη να έχει δίπλα του μεγάλους χορηγούς, όπως η εταιρεία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.», η οποία μάλιστα εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, βοηθώντας όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικά και να κατακτούν τίτλους. Ευχαρίστησε δε, προσωπικά, το επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, κ. Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος από φέτος εκτός από τη χορηγία, έχει υπό την επιμέλειά του τα τμήματα Πάλης και Volley Γυναικών. Κλείνοντας, ο κ. Μπεκιάρης ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε στους αθλητές του ΠΑΟΚ, στα παιδιά των Ακαδημιών, στους προπονητές, αλλά και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ χρόνια πολλά και καλή χρονιά, εν συνεχεία αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ερασιτέχνη, οι οποίες «μας κάνουν όλους περήφανους», εξήρε το έργο της Διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ειδικά το έργο του Προέδρου, κ. Κατσαρή, είπε ότι ήταν, είναι και θα είναι κοντά σε αυτή την υγιή προσπάθεια, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να κατακτάει όχι μόνο τίτλους, αλλά και να προετοιμάζει μέσα από τις Ακαδημίες του τους αυριανούς φιλάθλους του Συλλόγου. Ο κ. Αμοιρίδης κατέληξε, λέγοντας: «Το έργο που επιτελεί ο Ερασιτέχνης είναι τόσο σημαντικό, μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινότητα, αλλά θα το καταλάβουμε στο μέλλον.».

Για την προβολή της συνεργασίας μεταξύ του Α.Σ. ΠΑΟΚ καιτης εταιρείας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές: Χάρι Γκόμεζ και Γιάννης Παντακίδης από το βόλεϊ ανδρών, Μυρτώ Νούλα και Κατερίνα Βαφειάδου από το χάντμπολ γυναικών, Δήμητρα Παντελίδου και Δέσποινα Γιάννου από το ποδόσφαιρο γυναικών, Νίκος Προσινικλής και Ξενοφών Σιορδίλης από το πόλο ανδρών, Λία Λεωνιδάκη και Σταματίνα Κολτσιάκη από το βόλεϊ γυναικών και οι αθλητές της πάλης Δημήτρης Τσεκερίδης, Βασίλης Μιξάκης και Λεωνίδας Δογάνης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, μεταξύ άλλων, τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης και Δημήτρης Πατρίδας, οι Έφοροι κκ. Γιώργος Προύσαλης, Δημήτρης Χασεκίδης, Χάρης Μάλλιος και οι προπονητές, Γιάννης Καλμαζίδης από το βόλεϊ ανδρών, Αλέξης Τασούλης από το ποδόσφαιρο γυναικών, Νίκος Γεωργιάδης από το χάντμπολ ανδρών και Κώστας Ιωαννίδης από το βόλεϊ γυναικών.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject