Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2017

O Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γαλλία για τη ρεβάνς με την Τουρ

Rate this item
(1 Vote)
Στη Γαλλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Τουρ. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τρίτη (19/12) στις 21:00 την γαλλική ομάδα και θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Για να συμβεί αυτό, στον Ολυμπιακό αρκούν δυο σετ.

Της «ερυθρόλευκης» αποστολής ηγείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Μιχάλης Κουντούρης ενώ από από πλευράς διοίκησης ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιάννης Δαλέζιος και το μέλος του Τ.Α.Α. κ. Παντελής Ταρνατόρος.

Η αποστολή του Θρύλου, αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Πηγή: osfp.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject