Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-08-2018

Σήμερα γίνεται η πρώτη συγκέντρωση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Rate this item
(1 Vote)
Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης 30 Αυγούστου στο Ζηρίνειο ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς.
Στον πάγκο της Κηφισιάς για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Κώστας Αρσενιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός από το 2011 βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Αρσενιάδη για ακόμα μία χρονιά στον «Κηφισιώτικό» πάγκο θα είναι ο Χρήστος Δημητρουλάκος ως Β΄ προπονητής. Ο Χρήστος Δημητρουλάκος παράλληλα εκτελεί και καθήκοντα team manager στον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Στο επιτελείο του ΑΟΠ Κηφισιάς θα βρίσκεται και ο φυσιοθεραπευτής Μαρίνος Κοσμάς για δεύτερη περίοδο. Φροντιστής της Κηφισιάς για την περίοδο 2018-19 θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και παράλληλα είναι ο φροντιστής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject