Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-11-2023

Δηλώσεις Καστελάνι, Κουμεντάκης: «Κάνουμε διαχείριση, πρέπει να ξεκουραστούμε» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε μετά τη νίκη επί του Α.Ο.Καλαμάτας 80:
«Η Καλαμάτα είναι μια δυνατή ομάδα, έπαιξε πολύ καλά στην υποδοχή. Πολλές φορές σερβίραμε δυνατά, αλλά βρήκαν λύσεις, σε αντίθεση με εμάς που κάποιες φορές δυσκολευτήκαμε σε κάποια σερβίς της Καλαμάτας και κάναμε κάποια λάθη που δεν συνηθίζουμε, για αυτό και έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, το οποίο στο τέλος το νικήσαμε. Με την πρώτη ευκαιρία, προσπαθούμε να κάνουμε αλλαγές, να παίζουν όλα τα παιδιά, αλλά και για να διαχειριστούμε το σκληρό πρόγραμμα που έχουμε. Παράδειγμα, ο Στερν έπαιξε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του, οπότε έπρεπε να ξεκουραστεί. Ο Παγένκ έπρεπε να πάρει το ρεπό του, προκειμένου να πιέσει περισσότερο το σώμα του στα βάρη για το πρόγραμμα που έρχεται στη συνέχεια. Θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιδιά, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι το αποτέλεσμα».


Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Είναι πολύ καλή, μαχητική ομάδα η Καλαμάτα. Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκεται στην Α1 και κάνει μια αξιέπαινη πορεία. Εμείς ήμασταν σοβαροί από την αρχή. Κάποια στιγμή η συγκέντρωσή μας έπεσε, είμαστε κουρασμένοι, δεν είναι δικαιολογία, προερχόμαστε από πολλά ματς, πολλά ταξίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να βρούμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο».

Media





Βρίσκεστε εδώ: League Cup Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Δηλώσεις Καστελάνι, Κουμεντάκης: «Κάνουμε διαχείριση, πρέπει να ξεκουραστούμε» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject