Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2023

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου: Με θεατές ο αγώνας με τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση για την αδειοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Δημήτριος Βικέλας:

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η αίθουσα Γ. Γουλανδρής του Αθλητικού Κέντρου Δ. Βικέλας πληροί τις προϋποθέσεις για την είσοδο του φίλαθλου κοινού κατά τη διεξαγωγή των διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα μας.


Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι αθλητές και όλοι οι συντελεστές του ΑΟ Φοίνικα Σύρου θα χαρούμε να σας δούμε στο γήπεδο, να εμψυχώσουμε και να υποστηρίξουμε από κοινού τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στην φετινή προσπάθεια και να ζήσουμε “μαζί” τη διαδρομή προς την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Για τον λόγο αυτό το γραφείο της ομάδας αύριο Σάββατο 11/11/23 από τις 10:00 έως τις 14:00 θα είναι ανοικτό για να παραλάβουν οι φίλαθλοί μας τις κάρτες διαρκείας τους.

Παράλληλα την Κυριακή 12/11/23 πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΑΟΠ Κηφισιάς θα μπορείτε να προμηθευθείτε εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου.

Φίλαθλοι, υποστηρικτές και φίλοι της ομάδας μας, ο αγώνας της Κυριακής για εμάς σημαίνει γιορτή !!!

“Ενα νησί, μία ομάδα”

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρο

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας Σύρου: Με θεατές ο αγώνας με τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject