Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-11-2023

Δηλώσεις Ίλιτς - Ασπιώτη: «Ωριμάζουμε, πάμε για νίκη και την Τετάρτη στο Λιγκ Καπ» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε τη τη νίκη επί της Κηφισιάς αλλά και για την αναμέτρηση τους την Τετάρτη πάλι στη Σύρο για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα, μετά την Ορεστιάδα αναλύσαμε πολύ σοβαρά κάποια ελαττώματα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ σκληρά και προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά για την Κηφισιά, γιατί θεωρώ ότι η Κηφισιά είναι μια πάρα πολύ καλή ομαδα, έμπειρη ομάδα και ήθελε πάρα πολύ προσοχή. Η Κηφισιά σήμερα είχε κάποια ελαττώματα που εμείς προσπαθήσαμε και τα εκμεταλλευθήκαμε και έτσι ήρθε και η νίκη. Τα παιδιά, όλοι οι παίκτες παίξανε εξαιρετικά, ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στην τακτική που είπαμε, οπότε με αυτό τον τρόπο ήρθε και το τρίποντο. Παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα να εξελισσόμαστε και να έχουμε ένα καλό σύνολο και ένα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα δένεται, θα ωριμάζει και νομίζω ότι μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Για το ματς της Τετάρτης, η Κηφισιά έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, έκανε πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τον περιμέναμε, είναι πάντα στο πλευρό μας και μας δίνει συνέχεια ώθηση».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Παλεύουμε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως ποιον έχουμε αντίπαλο. Ξεκινήσαμε τελευταίοι την προετοιμασία, δεν σκεφτόμαστε τα προβλήματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μια μίξη έμπειρων και νέων παικτών που υπάρχει θέληση, επιμονή και πείσμα γι αυτό που κάνουμε και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει γιατί οι κόποι μας μέσα στο γήπεδο βγαίνουν σε κάθε αγώνα. Για την Τετάρτη θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, είδαν τις αδυναμίες μας όπως είδαμε και εμείς τις δικές τους, ξεκινάμε από 0-0 θα δεχτούμε παραπάνω πίεση, είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος θεωρώ και θα δώσουμε το 100% όπως κάναμε και σήμερα».

Media



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Δηλώσεις Ίλιτς - Ασπιώτη: «Ωριμάζουμε, πάμε για νίκη και την Τετάρτη στο Λιγκ Καπ» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject