Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-11-2013

Ο Άρης για την πρώτη εντός νίκη

Rate this item
(0 votes)
Άνοιξε η... όρεξη των παικτών του Άρη μετά την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Νίκη Αιγινίου και πλέον οι παίκτες βόλεϊ της ομάδας προετοιμάζονται για την πρώτη τους εντός έδρας επιτυχία.

 

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η διάθεση στις προπονήσεις… περισσεύει, με τον Ατρέι Κράβαρικ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Τόσο ο τεχνικός του Άρη όσο και οι παίκτες του θέλουν συνέχεια στις νίκες και αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα είναι να ζεστάνουν και τον κόσμο ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον κόσμο του Άρη να φύγει με χαμόγελα από τη Μίκρα:

«Αντλούμε δύναμη όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε το Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά τη στήριξή τους, έτσι ώστε όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη», επισημαίνουν στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Άρη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις πέντε το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών του βόλεϊ και στη συνέχεια να μεταβούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του ποδοσφαιρικού Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Άρης Α.Σ. Ο Άρης για την πρώτη εντός νίκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject