Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2014

Ανέστης Δαλακούρας: «Δεν θα τα παρατήσουμε» (video)

Rate this item
(0 votes)
O ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε:

«Σήμερα πιστέψαμε στην αρχή ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί χθες δεν ήμασταν τόσο καλοί και πήγαμε μέχρι εκεί που πήγαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με 2-0, αλλά στη συνέχεια, από μία φάση και μετά έπεσε η ψυχολογία μας και χάσαμε εύκολα τα επόμενα σετ και μετά στο τάι μπρέικ. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε, παίζουμε στην έδρα μας που παίζουμε πολύ καλά, μας βοηθά και ο κόσμος. Μπορούμε να φέρουμε ξανά το ματς εδώ.  Φτάνουμε σε κάποιο σημείο αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που είναι συνηθισμένη σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να το τελειώνεις γιατί μετά έχει τις ψυχικές δυνάμεις και καταφέρνει και τα γυρνάει. Έχουμε την ικανότητα να το τελειώσουμε και πρέπει να το κάνουμε».

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας: «Δεν θα τα παρατήσουμε» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject