Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-09-2023

A.O.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέο Χασμπάλλα

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ματέο Χασμπάλλα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.



O 19χρονος πασαδόρος έκανε τα πρώτα του αθλητικά "βήματα" στον Γυμναστικό Σύλλογο Αντίκυρας, ενώ πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League όσο και του ευρωπαϊκού Challenge Cup. Μάλιστα ο ταλαντούχος αθλητής πριν λίγες εβδομάδες κλήθηκε στην Εθνική μας ομάδα και συμμετείχε στην προετοιμασία για το Ευρωβόλεϊ.

Ο Ματέο Χασμπάλλα στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής των «κυανόλευκων» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της Κηφισιάς. Πρόκειται για έναν σύλλογο ο οποίος διαχρονικά στηρίζει νέους αθλητές. Αισθάνομαι τυχερός που θα συνεργαστώ με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Επίσης αισθάνομαι τυχερός γιατί στην ομάδα αγωνίζεται και ο Κώστας Στιβαχτής από τον οποίο έχω να μάθω πολλά για τη θέση που αγωνίζομαι».

Μιλώντας για τους στόχους της νέας χρονιάς ο Ματέο Χασμπάλλα επισήμανε: «Η Κηφισιά είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ. Θέλουμε για ακόμα μία φορά να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς A.O.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέο Χασμπάλλα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject