Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2023

Νίκος Σαμαράς: Συγκίνηση για τον αετό της Ορεστιάδας

Rate this item
(0 votes)
Στις εξέδρες του κλειστού της Ορεστιάδας για τον αγώνα του Άθλου με την Καλαμάτα βρέθηκαν μεταξύ φίλων του Άθλου, ο απερχόμενος Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου, Εβρίτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Καραμανίδης και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας.

Πόζαραν όλοι οι αθλητές του Άθλου και της Καλαμάτας με τα αναμνηστικά μπλουζάκια οι ομάδες Πριν από την έναρξη του αγώνα οι διοργανωτές μοίρασαν στις δύο ομάδες αναμνηστικά μπλουζάκια του League Cup «Ν. Σαμαράς», της μεγαλύτερης διοργάνωσης που φιλοξένησε στην ιστορία του ο Άθλος στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς».

Τα μπλουζάκια στο μπροστινό μέρος είχαν το σήμα των 100 χρόνων της Ορεστιάδας και πίσω το αγαπημένο Νο 9 του αείμνηστου «αετού» του ελληνικού βόλεϊ, ήταν μια ευγενική χορηγία του δικηγορικού γραφείου, Νίκου Ουζουνίδη. Οι δύο ομάδες φόρεσαν πάνω από τις εμφανίσεις τα επετειακά μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μια αγκαλιά.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Νίκος Σαμαράς: Συγκίνηση για τον αετό της Ορεστιάδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject