Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2014

Σάκης Μουστακίδης: «Δεν τα παρατάμε, θα ξανάρθουμε εδώ για τον τίτλο» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε μετά τον 2ο τελικό:

«Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι ότι τόσο μπορούμε. Δεν το δέχομαι αυτό. Εκ φύσεως είμαι άνθρωπος εγωιστής και αισιόδοξος. Έχουμε την ευκαιρία μας στην Αλεξανδρούπολη να φέρουμε την σειρά στο 2-2. Θα τα παλέψουμε για να κάνουμε το κάτι παραπάνω που δεν κάναμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια και να ξανάρθουμε εδώ (Ρέντη) στις 8 Μαΐου. Το ότι χάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια με 3-2 σημαίνει κάτι, η ομάδα αρχίζει να αποκτάει θέληση, εγωισμό αλλά αυτό δεν φτάνει. Αυτό που χρειάζεται από όλους τους παίχτες, είναι να δίνουν το 100% όσο και να παίζουν και να μην κλειδώνουν το μυαλό τους σε άλλα πράγματα που κάνουν κακό στην ομάδα. Νομίζω αυτή είναι ακόμα η νοοτροπία μας δεν παίζουμε στο 100%, έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά δεν φτάνει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε, να δώσουμε ένα ερέθισμα».

Για το πρόβλημα του Εθνικού να μην τελειώνει το παιχνίδι: «Το θέμα είναι ψυχολογικό και αγωνιστικό, λίγο απ'όλα. Από ένα σημείο και μετά έπαιξε πολύ καλά ο Γιορντάνοφ, αλλά στο τρίτο σετ από μία τυχερή φάση το παιχνίδι μπορούσε να είχε λήξει 3-0 υπέρ του Εθνικού. Που χτύπησε η μπάλα στο φιλέ, νομίζω ο Ράιτς ήταν στο σερβίς και βρήκε η μπάλα τα χέρια του Ανδρεάδη, μπορεί να πήγαινε το σκορ 24-24 και 3-0 αλλά μπορεί και να χάναμε. Μερικές φορές για να κερδίσεις μία ομάδα και να πάρεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και από θέμα τακτικής και από θέμα τεχνικής. Να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις επί 2 ώρες. Όχι να το κάνεις όποτε θές και να το ξανακάνεις μετά από 10 λεπτά, είναι αρκετά για να χάσεις. Προτιμούσα να χάσω 2 φορές με 3-0, θα ήμουν πιο ήσυχος αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Αυτό σε ενοχλεί πιο πολύ και σου μένει η πίκρα για χρόνια. Δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος που χάνεις. Θα με προβλημάτιζε αν δεν μπορούσαν οι παίχτες να παίξουν αλλά στην ομάδα έχουμε 2 άτομα 40 και 41 ετών και βγάλανε 2 μέρες 10 σετ».

Για την μέτρια απόδοση του Μιγιαήλοβιτς: «Είναι άδικο να μιλάει ένας προπονητής για κάποιον παίχτη. Κρατάμε ότι αυτή η ομάδα πραγματικά έπαιξε καλά, καλύτερα από χθες. Έδειξε ότι είναι κοντά στην νίκη αλλά στο τέλος ένας κερδίζει και ένας χάνει. Φεύγουμε τώρα με την πίκρα ότι χάσαμε 2 παιχνίδια και ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Αυτό για το οποίο παρακαλάω είναι οι αθλητές μου να είναι να παίξουν το ίδιο καλά, να μην τα παρατήσουν».

Για την διαιτησία: «Είχαμε πολλά άσχημα σφυρίγματα, μας χρέωσαν περίπου 10 φορές φιλέ, ενώ μόνο 1 υπέρ μας. Θέλω να δω το παιχνίδι και αν πραγματικά κάνω λάθος θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Το παιχνίδι πάντως δεν κρίθηκε από την διαιτησία».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης: «Δεν τα παρατάμε, θα ξανάρθουμε εδώ για τον τίτλο» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject