Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-03-2015

Κοντοστάθης: «Ένα ματς, όλη η χρονιά...»

Rate this item
(0 votes)

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (3-1) μπορεί να δυσκολεύει εν μέρη την προσπάθεια των παικτών του Εθνικού για είσοδο στην τετράδα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει χαθεί.

Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη θα τα παίξουν όλα για όλα τα ερχόμενο Σάββατο στην έδρα τους κόντρα στη Σύρο και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Ο 21χρονος ακραίος του Εθνικού, μίλησε για την δικαιολογημένη ήττα μέσα στον Παναθηναϊκό, παραδέχτηκε πως ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, έδωσε τον δικό του τίτλο για το επερχόμενο ματς με τη Σύρο και σχολίασε τη μέχρι τώρα βαθμολογία.

Γρηγόρη, πρώτα θέλω να μου κάνεις ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ήττα σας με 3-1.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Πολύ δυνατό και δύσκολο. Ωστόσο δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, κάναμε μία κακή εμφάνιση και δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε και θα μπορούσαμε. Πιστεύω πως βάση της εικόνας των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άξιζε το αποτέλεσμα και το πήρε δίκαια».

Όταν κάνατε το 2-1, πιστέψατε ότι θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή;

«Πάνω που είπαμε πως βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και κάναμε ένα πολύ καλό σετ.... στο τέταρτο σετ δείξαμε πάλι το κακό μας πρόσωπο. Γίνανε λάθη, χάσαμε κάποιους εύκολους πόντους και από εκεί και μετά το παιχνίδι έγειρε πάλι προς τον Παναθηναϊκό».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς με τον ΠΑΟ;

«Κάναμε λάθη στην υποδοχή και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Ακολουθεί ο αγώνας με τη Σύρο, θέλω να μου δώσεις έναν τίτλο για το ματς αυτό.

«Ένα ματς, όλη η χρονιά»

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, σας δημιουργεί περισσότερο άγχος ενόψει της Σύρου;

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε περισσότερο άγχος. Σίγουρα όμως έχουμε προβληματιστεί πιο πολύ. Δεν υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά υπάρχει σίγουρα προβληματισμός. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σύρο και θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου με το Φοίνικα. Αν είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ποια στοιχεία του αντιπάλου σας θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο;

«Επειδή είναι ένα ματς χωρίς επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να προσέξουμε εμάς και μετά τον αντίπαλο. Αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι ο δικός μας κακός εαυτός. Συνεπώς θα πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι από τον πρώτο πόντο και μετά όλα θα βρούνε το δρόμο τους».

Θέλω να μου πεις αν είναι δυνατή η είσοδος του Εθνικού στην τετράδα και η έξοδός σας στην Ευρώπη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Πιστεύω στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και θεωρώ πως μπορούμε να μπούμε και πάλι στην τετράδα, ώστε να αγωνιστούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη. Είναι εφικτό, είναι κάτι που το αξίζουμε και είναι κάτι που το θέλει όλος ο κόσμος».

Το επερχόμενο ματς με το Φοίνικα, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια της χρονιάς (αφήνουμε έξω τα play off). Τι να περιμένουμε από τον Εθνικό;

«Θα τα δώσουμε όλα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν όσο γίνεται καλύτερα. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας τη νίκη επί του Φοίνικα και να παίξει ο Εθνικός ξανά στην Ευρώπη».

ΠΑΟΚ 56, Ολυμπιακός 50, Παναθηναϊκός 41, Σύρος 40, Εθνικός 40, Κηφισιά 38... Θέλω ένα σχόλιο για τη βαθμολογία.

«Μία ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι φέτος έχει γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες θέσεις, οι υπόλοιπες για την τετράδα είναι ανοιχτές, Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και τι έκπληξη μπορεί να γίνει».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους σας;

«Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας και μας έχει βοηθήσει σημαντικά. Τον καλούμε για ακόμα μία φορά, στο σπουδαιότερο ίσως παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα, να μας βοηθήσει ώστε να το έργο μας να γίνει ευκολότερο απέναντι στη Σύρο. Έχουμε αποδείξει πως με γεμάτες κερκίδες και τη στήριξη των φιλάθλων μας, μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Κοντοστάθης: «Ένα ματς, όλη η χρονιά...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject