Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2015

Η Ορεστιάδα 3-1 τον Εθνικό σε φιλικό

Rate this item
(3 votes)
Volleyleague

Στο πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου με γηπεδούχο την Ορεστιάδα η ακριτική ομάδα νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.

Πρώτος σκόρερ για την Ορεστιάδα ήταν ο Πέτρογλου (13 πόντους) ο οποίος προπονείται με τους «πράσινους» και για τον Εθνικό όπως και στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων (όπου ο Εθνικός είχε νικήσει 3-2 σετ) ο Ανέστης Δαλακουρας με 14 πόντους. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στα τρία πρώτα σετ.

Ο Α.Ο.Ορεστιάδας ξεκίνησε με τους Σκαρλατίδη (ο Αμπουίλα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Κολομβίας σε προολυμπιακό τουρνουά) Μίλιτς, Χήρα, Ριζόπουλο, Βουκασίνοβιτς, Γκούσταφσον, Κωνσταντινίδη ενώ ο Εθνικός με τους Κασαμπαλή, Ίλιτς, Δαλακούρα Α, Δαλακούρα Κ, Κιόση, Τουράνανιν, Δαρίδη.
 
Από τον Εθνικό απουσίασε ο Λεό Άντριτς που πήγε στην Κροατία για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Ευρωπαϊκό, ενώ αγωνιστηκε για πρώτη φορά ο Βούλγαρος Κράτσεφ.

Παίχτηκε και ένα τάι μπρέικ για λόγους προπόνησης το οποίο πήρε ο Εθνικός με 16-18.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-20 ,25-21, 25-18). Έξτρα σετ στους 15 πόντους 16-18.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙAΔΑΣ (Γιόχαν Ίσακσον): Σκαρλατίδης, Μίλιτς, Χήρας, Ριζόπουλος, Βουκασίνοβιτς, Γκούσταφσον, Αντωνιάδης, Πέτρογλου, Πεντίδης, Χουσίδης,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Ίλιτς, Δαλακούρας Κ, Δαλακούρας Α, Κιόσης, Τουράνιανιν, Δαρίδης, Kράτσεφ,  Βλαχόπουλος, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο. Ορεστιάδας Η Ορεστιάδα 3-1 τον Εθνικό σε φιλικό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject