Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-06-2016

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον Βόσνιο ακραίο Νέναντ Σορμάζ

Rate this item
(1 Vote)
Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον Βόσνιο ακραίο Νέναντ Σορμάζ. Είναι γεννημένος το 1992 και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Γερμανική CV Mitteldeutschland (Germany), ενώ έχει περάσει από την Γεντιτσβο (Βοσνία), Μλαντι Ράντνικ (Σερβία), Κατάρ SC (Κατάρ) και Μπενατούλ (Ρουμανία). Το 2001 αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίχτης στην Βοσνία και κλήθηκε στην Εθνική ομάδα. Ο Σορμάζ έχει ύψος 1.99μ, καφώνει στα 3.55μ και μπλοκάρει στα 3.33μ.


Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο ακραίο Νέναντ Σορμάζ (Nenad Sormaz) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Βόσνιος ακραίος είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.99 και την προηγουμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Γερμανική Mitteldeutschland ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ρουμάνικης Benatul Carasenbes, της Qatar Sports Club από το Κατάρ αλλά και της Σέρβικης Mladi Radnik (Serbia).

Ο Νενάντ Σορμάζ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο και μάλιστα έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης της Παναχαϊκής: «Είμαι ο Νενάντ Σορμάζ και είμαι από τη Βοσνία. Είμαι ο νέος ακραίος της Παναχαικής για τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή και όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Ειμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν, θα κάνουμε καλή προετοιμασία και πιστεύω πως θα έχουμε καλή συνεργασία εκεί».

Δείτε video με τις δηλώσεις του στο panaxaikivolley.gr

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναχαϊκή Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον Βόσνιο ακραίο Νέναντ Σορμάζ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject