Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2018

To T.A.A.Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαλεξίου

Rate this item
(0 votes)
Τον Έλληνα διεθνή κεντρικό Γιώργο Παπαλεξίου από τον Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου απέκτησε ο Ολυμπιακός και σήμερα (30/12) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του. Η ανακοίνωση:

 

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Ο Έλληνας διεθνής είναι γεννημένος στις 28/8/1999, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός. Γεννήθηκε στον Κολινδό Πιερίας και από το 2013 μέχρι σήμερα αγωνίζονταν στη Νίκη Αιγινίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παπαλεξίου ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».







Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. To T.A.A.Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαλεξίου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject