Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-06-2016

To 4o Beach Volley League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(0 votes)
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports1 και Novasports1HD, την τελική φάση του 4ου Beach Volleyleague, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ).
Στο τέταρτο κατά σειρά τουρνουά, που διεξάγεται στο «Καράβι» στην παραλία του Σχοινιά, συμμετέχουν ηχηρά ονόματα αθλητών που αγωνίζονται στις ομάδες της Volley League και έχουν διακριθεί και στην άμμο. Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση είναι ο Ολυμπιακός, η Κηφισιά, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ομάδα που κατέχει τη wild card.

Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο ρεπορτάζ Ηλίας Παπαϊωάννου, ενώ οι αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley To 4o Beach Volley League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject