Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-11-2015

Ο Εθνικός θέλει νίκη πρόκριση με την σλοβενική Πανβίτα (18/11, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Την πρόκριση στην κυρίως φάση του Challenge Cup Ευρώπης θέλει να σφραγίσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον αγώνα ρεβάνς της προκριματικής φάσης των «32» που θα δώσει την Τετάρτη 18/11 στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
 
Η ομάδα του Έβρου φιλοξενεί την Πανβίτα Μούρσκα Σομπότα από την Σλοβενία την οποία είχε κερδίσει εκτός έδρας την περασμένη Πέμπτη με 3-2 σετ και με τη βοήθεια των φιλων του βόλεϊ στοχεύει στη νίκη - πρόκριση.
 
Ο Εθνικός προκρίνεται εάν πάρει νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εάν ηττηθεί με 3-2 σετ η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ των 15 πόντων.
 
Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Αύριο παίζουμε τον δεύτερο ευρωπαϊκό μας αγώνα, μέσα στην έδρα μας αυτή τη φορά, απέναντι σε μία ομάδα την οποία κερδίσαμε στην Σλοβενία την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Η Πανβίτα δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι και έχοντας το αβαντάζ της νίκης στην έδρα τους, μπορούμε να φύγουμε νικητές και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του Challenge Cup. Βέβαια, η ομάδα μας προέρχεται από ένα δύσκολο ματς στο οποίο χάσαμε από τον Άρη, θα προσπαθήσουμε όμως να ξεχάσουμε γρήγορα αυτόν τον αγώνα και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον αυριανό».
 
Ο Μουστακίδης έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Έβρου: «Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας και να σας πω επίσης ότι το ματς με τους Σλοβένους είναι μία πρόβα τζενεράλε για αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο. Είναι στο χέρι μας να περάσουμε στην επόμενη φάση απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, μία νέα ομάδα που έχει έναν δύο έμπειρους παίκτες. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Εθνικός έχει φιλοξενήσει 7 ομάδες στην Αλεξανδρούπολη και δεν αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα.
 
Μέσα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα αποκτά άλλη προσωπικότητα, αποκτά χαρακτήρα και δένεται. Είναι μία πρόκληση για τους αθλητές».
 
Η γενική είσοδος για το κοινό είναι 10 ευρώ. Στους αγώνες της Ευρώπης δεν ισχύουν οι μπλε κάρτες διαρκείας.
 
Διαιτητές θα είναι οι: Αλί Μπαγκντέ (Τουρκία), Όλια Μπουντούροβα (Βουλγαρία)
 
Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Εθνικός θέλει νίκη πρόκριση με την σλοβενική Πανβίτα (18/11, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject