Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-08-2023

Συλλυπήρια της Ε.Σ.Α.Π. για το θάνατο της δημοσιογράφου Κατερίνας Ιωακείμ

Rate this item
(0 votes)
O πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι συνεργάτες του Συνεταιρισμού Τμημάτων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της δημοσιογράφου Κατερίνας Ιωακείμ.

Η Κατερίνα Ιωακείμ έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 σε ηλικία 50 ετών μετά από 8μηνη μάχη με τον καρκίνο.

Για πολλά χρόνια υπηρέτησε το ρεπορτάζ του βόλεϊ από τις στήλες της εφημερίδας Sport time, συμμετείχε σε δεκάδες αποστολές και κατέγραψε τις μεγάλες στιγμές του αθλήματος.

Ο κόσμος του βόλεϊ, παράγοντες, αθλητές, αθλήτριες, διαιτητές και ιδιαίτερα οι συνάδελφοί της, την αποχαιρετούν και εύχονται δύναμη και κουράγιο στα συγγενική της πρόσωπα.

H κηδεία θα γίνει στη γενέτειρα της στον Λογγό Φθιώτιδας την Τρίτη 8/8/23 στις 11 το πρωί.

*Στη φωτογραφία από αριστερά η Κατερίνα Ιωακείμ, στη μέση ο Κλέιτον Στάνλεϊ και δεξιά ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Τ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Η δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ θρηνούν την απώλεια της Κατερίνας Ιωακείμ

Η Κατερίνα Ιωακείμ δεν είναι πια κοντά μας. Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικία 50 ετών, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, καθώς η συνάδελφος έδινε σιωπηρά τη μάχη με τον καρκίνο από τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο σύντροφό της, Γιώργο Σκευοφύλακα, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Ιωακείμ, για περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρέτησε με ήθος την ελληνική δημοσιογραφία, εργαζόμενη στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Το 2004 εργάστηκε στο γραφείο Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και εν συνεχεία προσελήφθη στην αθλητική εφημερίδα “Sportime”, στην οποία είχε αναλάβει το ρεπορτάζ των μη δημοφιλών αθλημάτων, των λεγόμενων και «μικρών σπορ» και αμέσως μετά του βόλεϊ.

Εργάστηκε επίσης στο συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι “NOVA”, στην εκπομπή «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1, στο τηλεοπτικό project “JoinUs” στον “SKAI” και σε επιτελικές θέσεις στον χώρο των lifestyle media σε γνωστά περιοδικά όπως τα “Downtown”, “OK!”, «Γυναίκα» και «ET Weekly» ανάμεσα σε άλλα.

Επιπρόσθετα διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην πρώτη έκδοση του εμβληματικού αμερικανικού περιοδικού “People”, ενώ ανέλαβε και διευθύντρια σύνταξης στην ιστοσελίδα “Queen.gr”.

Η Κατερίνα Ιωακείμ ήταν Content Director του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Womanitee”, που εστιάζει στην ίδρυση κέντρων γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της ιστοσελίδας “Coverstory.gr”.

Μία χαρισματική και δραστήρια γυναίκα, αγαπητή στους συναδέλφους και εξαιρετική δημοσιογράφος έφυγε νωρίς σκορπώντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους της Κατερίνας Ιωακείμ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 8 Αυγούστου (11:00), στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Λογγό-Φθιώτιδας.

Από τον ΠΣΑΤ

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Συλλυπήρια της Ε.Σ.Α.Π. για το θάνατο της δημοσιογράφου Κατερίνας Ιωακείμ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject