Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2014

Η Cartridge World συνεργάτης του πρωταθλήματος Volley League ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Η VolleyLeague ΟΠΑΠ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία CartridgeWorld.
Βασική δραστηριότητα των καταστημάτων Cartridge World είναι το ξαναγέμισμα και η ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων για inkjet και laser εκτυπωτές, καθώς και για φωτοτυπικά μηχανήματα και φαξ.
 
Εκτός από ανακατασκευασμένα, τα καταστήματα διαθέτουν επίσης originalκαι συμβατά μελανοδοχεία, ειδικά χαρτιά και πλήρη κατάλογο γραφικής ύλης.  Οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της CartridgeWorld, επωφελούνται διπλά. Εξοικονομούν κόστος μέχρι και 50% ενώ παράλληλα βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς τα μελανοδοχεία ανακυκλώνονται. Η CartridgeWorldπροσφέρει στους πελάτες της εγγύηση καλής λειτουργίας και για τα προϊόντα της και για τους εκτυπωτές.
 
Η CartridgeWorldείναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στον κόσμο, με περισσότερα από 1600 καταστήματα, Νο1 και στην Ελλάδα στο ξαναγέμισμα και ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων.
 
Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004 και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πέραν των 45 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα.
 
Η συνεργασία των δύο εταιρειών εντάσσεται στο πλαίσιο των στόχων της Volleyleagueγια εξοικονόμηση πόρων και για έμφαση στην καινοτομία και τον απόλυτο συντονισμό με τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Η Cartridge World συνεργάτης του πρωταθλήματος Volley League ΟΠΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject