Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2014

«Στο Φιλέ»: Ο Ανδρέας Ανδρεάδης στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης αποκαλύπτεται «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης.
O διεθνής κεντρικός, μιλάει στον Παντελή Λώλη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Χιλμπέρτο Χερέρα. Ο Κουβανός προπονητής συναντά στο κλειστό του Μίλωνα, τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη και μαζί μπροστά στην κάμερα των καναλιών Nοvasports, γυρίζουν το ρολόι του χρόνου στην δεκαετία του 1990. Ο Χερέρα θυμάται στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της Εθνικής ομάδας. Μιλάει για τον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά, για το Βασίλη Κουρνέτα, αλλά και για τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.
Τέλος, στο «Στο Φιλέ» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. «Στο Φιλέ»: Ο Ανδρέας Ανδρεάδης στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject