Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-04-2015

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή

Rate this item
(0 votes)

Για τα γεγονότα του 3ου ημιτελικού στην Κυψέλη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Για το ΤΑΑ ΠΑΟ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων  του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το  απολογητικό υπόμνημα,  το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του  πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ  ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ  επέβαλε  α) στον κ Α.Τζίκα  την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ  βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2  του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ,:

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject