Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-12-2015

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Eθνικός - Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Οι φίλοι του βόλεϊ, το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα (https://www.youtube.com/watch?v=5XIAAf5VRhQ).

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:45 στο Novasports 4 με το pre game show για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί στις 18:00 επίσης από το Novasports 4 και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή του αγώνα από το «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα καλυφθεί από το Novasports 6 και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Πανταζίδης.

Για περισσότερα σχετικά με την Volley League Πάμε Στοίχημα: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague10

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Eθνικός - Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject