Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-04-2016

Τα play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(1 Vote)
Οι φίλοι του βόλεϊ από την Τετάρτη 6 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports το ξεκίνημα των play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα. Ολυμπιακός, Κηφισιά, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου ρίχνονται στη μάχη του τίτλου και τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν όλες τις συναρπαστικές μάχες στα φιλέ.

Οι πρώτοι αγώνες, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου (https://www.youtube.com/watch?v=F6po5FrAVqA). Συγκεκριμένα στις 18:00 θα αναμετρηθούν στο Ζηρίνειο η Κηφισιά με τον Φοίνικα Σύρου, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή από το κλειστό του Ρέντη θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Οι 2οι αγώνες της σειράς των ημιτελικών θα διεξαχθούν την Παρασκευή 8 Απριλίου. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 και στο Nova GO το παιχνίδι Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.

Οι 3οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Απριλίου με τη σειρά να μεταφέρεται στις έδρες του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου. Στις 18:00 θα γίνει ο αγώνας Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 και στο Nova GO o αγώνας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Τα play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα είναι μόνο στα κανάλια Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject