Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-04-2016

Oι 4οι ημιτελικοί των πλέι οφ στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Οι φίλοι του βόλεϊ την Τετάρτη 13 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports τους 4ους αγώνες ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά για την ημιτελική φάση των play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα (https://www.youtube.com/watch?v=IUlj7vw6W3A).
Συγκεκριμένα στις 18:00 θα αναμετρηθούν στην «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει άλλη μία για να εξασφαλίσει την είσοδο του στον τελικό, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να μεταφέρουν τη σειρά και πάλι στου Ρέντη.

Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, η αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου - Κηφισιά. Στην περιγραφή από το κλειστό της Σύρου θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας. Οι γηπεδούχοι προηγούνται με 2-1 στις νίκες και με άλλη μία προκρίνονται στον τελικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν την ισοφάριση προκειμένου να τα παίξουν όλα για όλα σε 5ο τελικό στο Ζηρίνειο.

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Oι 4οι ημιτελικοί των πλέι οφ στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject