Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2013

Απόφαση για ίδρυση Πανελλήνιας Ένωσης αθλητών όλων των σπορ

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Μία ιστορική απόφαση έλαβαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων αθλητών όλων των ομαδικών αθλημάτων. Έπειτα από πολύμηνες επαφές, συζητήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των Εκπροσώπων Ενώσεων αθλητών του ποδοσφαίρου (ΠΣΑΠ), του μπάσκετ (ΠΣΑΚ), του βόλεϊ (ΠΑ.Σ.Α.Π), του water polo (ΣΕΑΥ), του χάντμπολ (ΠΣΑΧ) κ.α, αποφασίστηκε η σύσταση μιας Πανελλήνιας Ένωσης όλων των αθλητών, ανεξαρτήτως ατομικών ή ομαδικών σπορ. 
Η ιστορική αυτή απόφαση, για συμβολικούς λόγους, ανακοινώθηκε πανηγυρικά από τον Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Στέλιο Δασκαλάκη στην τελετή λήξης του 14ου συνεδρίου που διοργάνωσε η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΔΑ), στο ΟΑΚΑ και κορυφώθηκε με την  ενδιαφέρουσα ομιλία του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη.
 
Στόχος αυτής νέας Ένωσης αθλητών, που όπως διαπιστώθηκε ήταν όχι μόνο επιθυμία, αλλά και ανάγκη να ιδρυθεί σε αυτές τις δύσκολες μέρες του ελληνικού αθλητισμού, είναι μεταξύ άλλων η δράση, μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές, σε θέματα που αφορούν αθλητές όλων των αθλημάτων, η από κοινού αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων, η προώθηση των δικαιωμάτων των αθλητών (image rights, νομοθετικό έργο, ισότητα των φύλων στον αθλητισμό), ενώ βασική προτεραιότητα θα δοθεί και στο επιμορφωτικό μέρος, παρέχοντας επιστημονική ενημέρωση σε πολλά θέματα που αφορούν τους αθλητές, όπως η διπλή καριέρα (Dual Career).
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Απόφαση για ίδρυση Πανελλήνιας Ένωσης αθλητών όλων των σπορ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject