Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2023

Α.Ο.Π. Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης: Έχουμε το ρόστερ να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία (vid)

Rate this item
(0 votes)
Την δική της ξεχωριστή ιστορία έχει γράψει η Κηφισιά στο Ελληνικό βόλεϊ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ξεκινάει με φιλοδοξίες άλλη μία σεζόν στη Volley League.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος στην Καλαμάτα, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Χριστοφιδέλης μίλησε για την νέα σεζόν που θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την Κηφισιά.

«Προσωπικά ήθελα να αποφύγουμε το ρεπό στην πρεμιέρα αλλά δεν μας έκατσε. Είμαστε υποχρεωμένοι στην πρώτη αγωνιστική να είμαστε θεατές. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο και μην ξεχνάμε ότι έχουμε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Με το Λιγκ Καπ το πρόγραμμα γίνεται αρκετά βαρύ, αλλά φέτος έχουμε το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία που θα προκύψει».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Π. Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης: Έχουμε το ρόστερ να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject