Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2023

Ίλιτς - Γαλιώτος: «Παλέψαμε αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα του» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ίλιτς - Γαλιώτος: «Παλέψαμε αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα του» (vid)
Download attachments:
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς είπε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ:

 

«Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και αποφασίσαμε να πιέσουμε στο σερβίς να βγάλουμε τον πασαδόρο λίγο πιο έξω από το φιλέ για να μπορούμε να παίξουμε μπλοκ άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε σ αυτόν τον τομέα. Στο δεύτερο σετ, βρήκαμε το ρυθμό μας, παίξαμε αρκετά καλά, αμυνθήκαμε σε κάποιες ζώνες αρκετά καλά και μπορέσαμε και παίξαμε στην αντεπίθεση. Στο κρίσιμο σημείο όταν χρειάστηκε ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα του και πήρε το παιχνίδι. Σε κάθε ματς και σε αυτό και στα υπόλοιπα μπαίνουμε με την ίδια φιλοσοφία, κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίζουμε το καλύτερό μας βόλεϊ και ότι μπορούμε να πάρουμε, ότι αξίζουμε να πάρουμε από κάθε ματς. Θεωρώ ότι η ομάδα μου έχει καλά στοιχεία, έχει πολύ άξιους παίχτες και χρόνο με το χρόνο θα βρεθούμε εκεί που μας αξίζει.»

 

Ο διεθνής πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου και αρχηγός Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Μπήκαμε νωθρά, ξαφνιαστήκαμε ενώ δεν θα έπρεπε να ξαφνιαστούμε από το πολύ καλό σέρβις του Ολυμπιακού. Μας πίεσαν από την αρχή μέχρι το τέλος, κράτησαν το σέρβις τους δεν έκαναν τόσα λάθη όσα μπορεί να έκαναν άλλες φορές όταν έπαιρναν την διαφορά στα σετ και εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας, να πάρουμε ένα side out να κάναμε την αλλαγή. Παρόλα αυτά και στο ένα σετ που πήραμε παίξαμε πολύ καλο βόλεϊ. Για τα υπόλοιπα δεν υπήρχε καλή συννενόηση μπλοκ άμυνα και έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα. Τώρα θα ξεκουραστούμε να καθαρίσει λίγο το μυαλό μας, όπως είπαμε σήμερα είχαμε μόνο να κερδίσουμε και τίποτα να χάσουμε και να πιεστούμε στην προπόνηση τώρα, να πάμε σε ένα καινούργιο παιχνίδι να τα δώσουμε πάλι όλα και να πιέσουμε παραπάνω από ότι πιέσαμε σήμερα, να το πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε κερδίσει αυτές τις ομάδες πέρσι και πρόπερσι και να μπούμε με νοοτροπία ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Media







Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Ίλιτς - Γαλιώτος: «Παλέψαμε αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα του» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject