Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2024

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (14η αγωνιστική, 4/2, 16:30, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League.  (γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 14η αγωνιστική, 4/2, 16:30, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τονονίδης)

 

Ο Άθλος έχει 11 βαθμούς και ο Μίλων 18 και έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον Φοίνικα). O Άθλος μόνο με τρίποντο θα έχει ελπίδες να προλάβει το τρένο της 4αδας, ενώ ο Μίλων με νίκη κλειδώνει τα πλέι οφ και την πρώτη 4αδα της κανονικής περιόδου. Η διοίκηση του Άθλου αποφάσισε να μην βάλει εισιτήριο και να κάνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ακριτικής πόλης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

 

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιντιγκόι δήλωσε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα της τετράδας. Ένας δυνατός αντίπαλος, μια συμπαγής ομάδα, που ας μην ξεχνάμε διεκδικεί την πρόκρισή της στα ημιτελικά του CEV Cup. Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω, πως θα κάνουμε μία καλή εμφάνιση και θα παλέψουμε για κάθε πόντο. Για μας είναι καλό, ότι ίσως ο αντίπαλός μας να έχει κάποια κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και ταξίδια μέσα στην εβδομάδα. Αν δείξουμε χαρακτήρα και συγκέντρωση στο παιχνίδι και τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους, έχουμε πιθανότητες  για νίκη. Βέβαια δεν θα ναι εύκολο, αφού ο Μίλωνας, όπως έχει δείξει, παίζει ένα όμορφο, καθαρό βόλεϊ, είναι μαχητικός, δεν κάνει λάθη και κατά την άποψή μου είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ωστόσο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσω να περάσω στους αθλητές μου πως πρέπει να αγωνιστούν χωρίς άγχος, ακολουθώντας την τακτική μας και ελπίζω να παίξουμε ποιοτικό και όμορφο βόλεϊ».

 

«Προσκαλώ τον κόσμο του Άθλου να έρθει στο γήπεδο, να υποστηρίξει την ομάδα μας, την ομάδα της πόλης του, που “χτίζεται” καθημερινά μέσα από σκληρή δουλειά και προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται. Πρέπει να έχουμε όμως και υπομονή, γιατί πρόσφατα έγιναν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, προσπαθώντας να βρούμε τα σωστά κομμάτια του “παζλ”. Τους σωστούς ανθρώπους, για τις σωστές θέσεις, δημιουργώντας έτσι ένα μαχητικό σύνολο, με χαρακτήρα και “καρδιά”. Αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουμε, πως δεν επιτυγχάνεται μέσα σε μια μέρα, αφού δεν διαθέτουμε το μπάτζετ άλλων ομάδων. Για αυτό σας περιμένουμε με ανυπομονησία στο γήπεδο να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, να αφήσουμε πίσω μας κάποιες κακές στιγμές που’ χαμε φέτος και προσωπικά θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε η ομάδα να γίνεται όλο και καλύτερη».

Ο 27χρονος κεντρικός του Άθλου και πρώην αθλητής του Μίλωνα, Εντουάρντο Ράμος, αναφερόμενος στο αυριανό ματς είπε: «Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε σκληρά για το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα. Ξέρουμε ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη, που θα δώσει χαρά σε μας, αλλά και στον κόσμο μας. Ελπίζουμε αύριο ότι θα έχουμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων της Ορεστιάδας, αφού η παρουσία τους στο «Ν. Σαμαράς» μας δίνει δύναμη, αλλά και νόημα στην προσπάθειά μας για το καλύτερο» τόνισε χαρακτηριστικά ο «πύργος» του Άθλου Ορεστιάδας και εκ των κορυφαίων μπλοκέρ της φετινής Volley League ανδρών.

 

O Mίλων μετά από το δύσκολο ταξίδι στο Λούνεμπουργκ και μία προπόνηση στην έδρα του πήρε το δρόμο για την Ορεστιάδα. Πολύ πιθανό να επανεμφανιστεί ο Τίμοφι Πολουγιάν ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αγκώνα του και έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να είναι έτοιμος όχι μόνο για τον κρίσιμο αγώνα με τον Άθλο αλλά και για τη ρεβάνς με τους Γερμανούς.

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ο αγώνας με τον Άθλο είναι κομβικός για την 4αδα. Εάν τα καταφέρουμε θα κλείσουμε τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας. Ο Άθλος έχει δυνατή και μαχητική ομάδα και στην έδρα του παίζει πολύ καλά. Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος για να απολαύσει τον ωραίο αγώνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, έχει εξαιρετικούς παίκτες και θέλει να μείνει μέσα στο παιχνίδι της 4αδας. Τώρα, εμείς προερχόμαστε από το επίπονο ταξίδι στη Γερμανία αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θέλουμε να διαχειριστούμε σωστά τις δυνάμεις μας και το πλάνο μας που έχουμε για τον συγκεκριμένο αγώνα. Περιμένω πως ο Πολουγιάν ίσως είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Ο αθλητής αυτός όπως και όλοι στην ομάδα διακρίνονται για το πάθος τους. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ζήτησε να γυρίσει και δουλεύει σκληρά. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

 

Άθλος Ορεστιάδας - A.O.N.Σ. Μίλων
2023-24
04/02/2024: Volley League 14η Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων  
25/11/2023: Volley League Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας 3-0 (25-12, 25-19, 25-12) 
2022-23
12/03/2023: Volley League 18η Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας 3-0 (25-23, 25-23, 25-20) 
21/12/2022: Volley League Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 1-3 (15-25, 25-21, 20-25, 20-25)

 

Volley League - 14η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-3 (25-23, 17-25, 13-25, 23-25)
Διαιτητές: Γεράνιος, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (23-25, 17-25, 21-25)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.15 (ΕΡΤ-3 H.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (25-27, 22-25, 13-25)
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 16.30 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τονονίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Ρεπό ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (14η αγωνιστική, 4/2, 16:30, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject