Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2024

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Στη Σμύρνη για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup

Rate this item
(0 votes)
Στη Σμύρνη βρίσκεται από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα που θα δώσει την Τετάρτη στις 18:00 με αντίπαλο την Αρκάς.

 

στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.

Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ο Θρύλος επικράτησε με 3-2 σετ των Τούρκων. Κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη γειτονική χώρα, ο Αλεν Παγένκ δήλωσε:

«Δεύτερο ματς στη Σμύρνη. Κερδίσαμε το πρώτο ματς, όμως το δεύτερο δεν θα είναι πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πάμε εκεί, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στον ημιτελικό. Νομίζω, ότι πρέπει να σερβίρουμε καλά, να τους πιέσουμε και να τους απομακρύνουμε από το φιλέ. Ξέρουμε, ότι έχουν δύο πολύ καλούς διαγώνιους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Στη Σμύρνη για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject