Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-06-2015

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Σφενδυλάκης, ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Στιβαχτή

Rate this item
(0 votes)

Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σφενδυλάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ παράλληλα στο λιμάνι επιστρέφει ο Κώστας Στιβαχτής και ενσωματώνεται ο  Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Η δήλωση του Γιώργου Σφενδυλάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ μέσα από την προπόνηση εγώ και οι συμπαίκτες μου να κάνουμε ότι καλύτερο για να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να στελεχώσω και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να νιώσω τον παλμό των φιλάθλων οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες τους».

Ο Κώστας Στιβαχτής είπε: «Για εμένα το σημαντικό είναι ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο. Έχω έρθει για να δουλέψω όσο γίνεται καλύτερα ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Μετά από μια κακή χρονιά λόγω του ότι δεν κατέκτησε τους τίτλους είναι σημαντικό να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής δέχεσαι προτάσεις και επιλέγεις να κάνεις το καλύτερο για σένα. Αυτό έκανα και εγώ αφού η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη για αυτό και δέχθηκα να έρθω. Το μήνυμα μου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει αυτή την ομάδα και να να την υποστηρίξει. Από κει και πέρα το θέμα το δικό μας σαν αθλητές, είναι να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας με την απόδοση και τις εμφανίσεις μας».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Σφενδυλάκης, ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Στιβαχτή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject