Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-09-2015

Με τις ευλογίες του πάτερ Κυριάκου ξεκίνησε ο Παμβοχαϊκός

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Παρουσία των αθλητών, των μελών της διοίκησης και και πιστών φίλων του συλλόγου έγινε την Τετάρτη (16/9) ο αγιασμός του Παμβοχαϊκού που άνοιξε κι επίσημα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην τελετή χοροστάτησε ο πάτερ Κυριάκος, εφημέριος του Βραχατίου και παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και ο δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος, η αντιδήμαρχος, Μαρία Καλλίρη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της «Ανέλιξης» κύριος Σιάχος οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Λυκαργύρης και Λεωνίδας Στεργιόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρόεδρος κύριος Μπάρτζης. Οι ομιλητές μετέφεραν μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ανανεωμένης ομάδας, που στέκεται περήφανα για πέμπτη συνεχή χρονιά στα σαλόνια της υψηλής κατηγορίας. Τόνισαν όμως και την ανάγκη για στράτευση όλων των φιλάθλων και των παραγόντων της περιοχής, για να στηριχτεί το δύσκολο και δαπανηρό έργο.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε παρουσίαση της ανδρικής ομάδας.

Το ΔΣ του Γ.Α.Σ.Παμβοχαικός ευχαριστεί ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του συλλόγου «Δειπνοσοφιστές», «Ζαχαροπλαστεία Χαραλαμπίδη», «Άρτιον», «Μασκώτ», που με την ευγενική τους συνεισφορά συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της τελετής.

*Το Σάββατο 19/6 στις 18.00 ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί την Κύζικο Νέας Περάμου σε φιλικό προετοιμασίας.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Με τις ευλογίες του πάτερ Κυριάκου ξεκίνησε ο Παμβοχαϊκός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject