Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-09-2015

Με την ευχή του Δαμασκηνού ξεκίνησε η Ορεστιάδα

Rate this item
(0 votes)

Με την τελετή του αγιασμού που έγινε με κάθε επισημότητα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς»  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού, ξεκίνησε κι επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος στην Ορεστιάδα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν παιδιά των ακαδημιών του ΑΟΟ με τους γονείς τους, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Μπαρμπούδης και οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Ορεστιάδας στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κ. Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και Κωνσταντίνος Δούλιας.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο κ. Δαμασκηνός παρέδωσε στον πρόεδρο του Ομίλου μία εικόνα των Αγίων Θεοδώρων, ενώ με τη σειρά του ο κ. Γκιζάνης ανταπέδωσε την προσφορά αυτή με μία τιμητική πλακέτα και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ριζόπουλος έδωσε μία αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας υπογεγραμένη από όλους τους παίκτες.

 

agiasmos4.jpgagiasmos2.jpgagiasmos3.jpgagiasmos1.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο. Ορεστιάδας Με την ευχή του Δαμασκηνού ξεκίνησε η Ορεστιάδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject