Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-10-2015

Ο Εθνικός απέκτησε τον Μαυροβούνιο Λούκα Σούλαγιτς

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Μαυροβούνιο διαγώνιο Λούκα Σούλαγιτς που θα αντικαταστήσει τον Κροάτη Λεό Άντριτς ο οποίος και τυπικά αποτελεί παρελθόν για τους ακρίτες. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 

«Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διαγώνιου Λούκα Σούλαγιτς (Luka-Suljagic).

Ο διεθνής Μαυροβούνιος άσος με το πλούσιο βιογραφικό - έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα καθως και στο Τσάμπιονς Λιγκ -  έχει ύψος 2.08 (γεννημένος στις 8/3/1986) χτυπά στην επίθεση από ύψος 3.60 ενώ σαν μπλοκέρ κάνει άλμα από τα 340 εκατοστά.

Η έναρξη συνεργασίας έχει γεμίσει ικανοποίηση διοίκηση και τεχνικό τιμ . Ο νέος αθλητής του Εθνικού έχει προγραμματιστεί να αφιχθεί στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Τρίτης και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο στην Ορεστιάδα για το Λιγκ Καπ».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Εθνικός απέκτησε τον Μαυροβούνιο Λούκα Σούλαγιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject