Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-10-2015

Γιάννης Λιβαθηνός: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Rate this item
(0 votes)

Αντίστροφα μετράει πλέον η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (18.00) της Δευτέρας (2/11), θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Σύρου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Πάτρα. Του: Προκόπη Κόγκου

Ο πασαδόρος της Πατρινής ομάδας, Γιάννης Λιβαθηνός μίλησε στο panaxaikivolley.gr για το παιχνίδι της Δευτέρας και τους στόχους της Παναχαϊκής. 

«Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όπως όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες» είπε αρχικά ο Γιάννης Λιβαθηνός και πρόσθεσε: «Παίζουμε στην έδρα μας με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου που έχει έμπειρους παίκτες όμως στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν. Πιστεύω πως ο κόσμος της Παναχαϊκής θα δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα». 

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναχαϊκή Γιάννης Λιβαθηνός: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject