Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2015

Σαρικεΐσογλου: «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στην Ορεστιάδα»

Rate this item
(0 votes)
Την προσοχή της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ορεστιάδα στρέφει από σήμερα η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της volleyleague με τον Γιώργο Λυκούδη να υπολογίζει όλους τους παίκτες με εξαίρεση το Νίκο Ρουμελιώτη ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα το σφυρίξουν οι Δεληκωστίδης-Βασιλειάδης με επόπτες τους Σταματόπουλος, Βαγγέλογλου.
Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Μιχάλης Σαρικείσογλου μίλησε για τον σαββατιάτικο αγώνα και είπε: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάθηκαν το 1ο και το 3ο σετ κόντρα στο Φοίνικα Σύρου καθώς όμως αυτό το παιχνίδι τέλειωσε και κοιτάζουμε τον αγώνα με την Ορεστιάδα.  Με βάση την εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Ορεστιάδα και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε».
 
Πηγή: ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναχαϊκή Σαρικεΐσογλου: «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στην Ορεστιάδα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject