Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2015

O Ισπανός κεντρικός Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες στην Παναχαϊκή

Rate this item
(0 votes)
Ο Ισπανός κεντρικός Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες που πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται στην Παναχαϊκή. Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες (2.02) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 6 μήνες.

Ο Τζούλιαν Τόρρες είναι γνώριμος στους έλληνες οπαδούς από την θητεία του στην ΑΕΚ την περίοδο 2013-14 και στην Πατρινή ομάδα αντικαθιστά τον Γιάννη Τακουρίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαϊκής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2007 με την εθνική Ισπανίας και έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα (έχει φορέσεις τις φανέλες των Τερουέλ, Πάλμα, Ουνικάχα) στην Γαλλία (με τη φανέλα της Ναρμπόν) και άλλων ακόμα ομάδων.

 διοίκηση της Πατρινής ομάδας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Τζούλιαν Τόρες το απόγευμα της Τετάρτης (16/12), θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή και θα γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη».

* Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Σ. Ντονάς, Ν. Ρουμελιώτης, Τ. Τόρες και ο Μ. Ρουμελιώτης στα γραφεία της Παναχαϊκης.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναχαϊκή O Ισπανός κεντρικός Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες στην Παναχαϊκή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject