Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-06-2013

Νέα εποχή για τη Λαμία με Γιώργο Γιάτση

Rate this item
(0 votes)
To Δ.Σ.του ΓΣ Λαμία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Γιάτση για τη θέση του προπονητή. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι ενός έτους. Ο Γιάτσης θα είναι μόλις ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει την Λαμία στο πρωτάθλημα Volleyleague μετά τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και το Νίκο Νεόφυτο, ενώ υπηρεσιακός στο τέλος της σεζόν 2012-13 υπήρξε ο Θανάσης Κατσίγιαννης. Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Λαμία:
«To Δ.Σ.του ΓΣ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Γιάτση. Ο Γιώργος Γιάτσης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος Ανδρών του Συλλόγου γιά την ερχόμενη περίοδο 2013-14 του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ. Με τη βοήθεια των λαμιωτών συνεργατών του Θανάση Κατσιγιάννη (Β΄προπονητής) και Δημήτρη Ρίζου (γυμναστή) οι οποίοι παραμένουν στις τάξεις του συλλόγου, θα οδηγήσει τον Γυμναστικό στην επόμενη ημέρα. Η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Νέα εποχή για τη Λαμία με Γιώργο Γιάτση
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject