Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2013

Νίκος Ζαλμάς: «Μεγαλύτερη ομαδικότητα»

Rate this item
(0 votes)
Μετά τον πρώτο αγώνα στο τουρνουά της Πορταριάς και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς ζήτησε μεγαλύτερη ομαδικότητα:
«Μέρα με τη μέρα αρχίζουν να βγαίνουν κάποια στοιχεία που θέλουμε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Για ένα τέτοιο... παράλογο ματς, λόγω της κούρασης από το ταξίδι, καθώς και της μεγάλης διάρκειας, στάθηκαμε καλά. Στο τέλος, κάποια προσωπικά λάθη, λόγω της κόπωσης και του εγωϊσμού των παιδιών, που ήθελαν να τελειώσουν τις φάσεις, έφεραν την ήττα. Πρέπει να λειτουργούμε πλέον, με πιο ομαδικά στάνταρ και όχι σε κάποιες φάσεις, οι παίκτες να βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα», τόνισε  στις δηλώσεις του ο Νίκος Ζαλμάς και κατέληξε: :
 
«Σίγουρα φαίνεται η ταχύτητα που έχουμε από τα άκρα, αλλά ακόμη θέλουμε δουλειά στο σερβίς και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Όπως χρειάζεται μεγαλύτερη υπομονή σε πόντους μεγάλης διάρκειας, καθώς και καλύτερες τοποθετήσεις στο μπλοκ».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Ζαλμάς: «Μεγαλύτερη ομαδικότητα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject