Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2013

Δηλώσεις Κυριάκου, Παπαδημητρίου, Ρόλιτς

Rate this item
(0 votes)

Νέα Πέραμος. Ρεπορτάζ της Ελένης Γερούση:

Ο εορτάζον σήμερα αλλά και μεγάλος... απόν Μπράνκο Ρόλιτς σε δηλώσεις για τη νίκη του Άρη επί της Νέας Περάμου επεσήμανε:

«Σήμερα προστέθηκε και η δικιά μου απουσία και η ομάδα δεν είχε καθόλου εναλλακτικές λύσεις. Είναι σίγουρο ότι μέρα με τη μέρα θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Δείξαμε κάποιες από τις δυνατότητές μας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και σήμερα πραγματικά οι συμπαίκτες μου τα έδωσαν όλα. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για τους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν».

Θόδωρος Παπαδημητρίου: «Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη και στον αγώνα με την ΑΕΚ και στην αναμέτρηση με τη Νέα Πέραμο δεν ήταν άλλος από το Θόδωρο Παπαδημητρίου. Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στο Μπράνκο (σημ. Ρόλιτς) ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και δυστυχώς παρουσίασε το πρόβλημα με τη μέση και δεν τον είχαμε στη διάθεσή μας. Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα και παρά το γεγονός ότι έχουμε πολλές ελλείψεις και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα σε αυτούς τους αγώνες δε μετράει το αποτέλεσμα όμως κανείς δε θέλει να χάνει. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους επίσημους αγώνες»

Μιχάλης Κυριακού: Ο προπονητής του Άρη αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί κυριολεκτικά σήμερα παρουσιαστήκαμε με μισή ομάδα. Είχαμε έναν ακραίο στη διάθεσή μας και ο ένας διαγώνιος πήρε τη θέση του. Το μυαλό μας είναι μόνο στο να επαναφέρουμε τους παίκτες που μας λείπουν στην ομάδα»

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Άρης Α.Σ. Δηλώσεις Κυριάκου, Παπαδημητρίου, Ρόλιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject