Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2013

Νέος επίσημος προμηθευτής η ARENA Car Rental

Rate this item
(0 votes)
Η “ARENA Car Rental” είναι ο νέος επίσημος προμηθευτής του Παμβοχαϊκού και θα στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μας τη αγωνιστική περίοδο 2013-14. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλωσορίζει την εταιρία στην οικογένεια του Παμβοχαϊκού και την ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία. 
To προφίλ της εταιρίας 
 
Η εταιρία ARENA Car Rental δραστηριοποιείται 28 χρόνια στο χώρο της ενοικιάσεως αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή αυτοκίνητων, με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. 
 
Διαθέτει πολυτελή αυτοκίνητα ή ειδικού τύπου όπως Porsche, Smart,Mini Cooper, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, αυτόματα, 4Χ4, cabrio και mini bus από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Αυτοκίνητα τα οποία ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με τον λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.
 
Η πολυετής πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.
 
Mε στόχο να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, η εταιρεία ARENA CAR RENTAL A.E, ανανέωσε την ιστοσελίδα της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται, να περιηγηθούν ανάμεσα στη πιο πλούσια συλλογή αυτοκίνητων ακόμα και με on-line κρατήσεις.
 
Είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής η ιστοσελίδα βοηθά τους πελάτες της να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από ένα στόλο αυτοκινήτων με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων.
 
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.arenagr.com για περαιτέρω πληροφορίες. Κρατήσεις: 210 6147400
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νέος επίσημος προμηθευτής η ARENA Car Rental
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject