Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-03-2024

Θρήνος χωρίς τέλος στο τελευταίο «αντίο» της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Rate this item
(0 votes)
Συγγενείς, φίλοι, αθλητές-τριες και συνάδελφοι προπονητές είπαν το στερνό «αντίο» στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή (3/3) βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του βόλεϊ.
Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης απέστειλε στεφάνι στη μνήμη μιας σπουδαίας αθλήτριας που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος και έζησε μεγάλες στιγμές στις ομάδες που αγωνίστηκε.  

Η Ρούξι οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία συνοδευόμενη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (Νο 18) με την οποία αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, αλλά και του Παναθηναϊκού (Νο 9) στον οποίο μεγαλούργησε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια των αγώνων του Final-4 του Κυπέλλου γυναικών, ως μία πρώτη ενέργεια που μαζί με άλλες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη μιας αθλήτριας «κόσμημα» εντός και εκτός τάραφλεξ.

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας στο 14χρονο μονάκριβο γιο της Φίλιππο και τους γονείς της.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ρούξι!
Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Παναθηναϊκός Α.Ο. Θρήνος χωρίς τέλος στο τελευταίο «αντίο» της Ρούξι Ντουμιτρέσκου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject