Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2014

Οι παίκτες του Εθνικού λένε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα (video)

Rate this item
(0 votes)
Η Χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα στην Αλεξανδρούπολη, με το λαμπερό άνοιγμα του "Πάρκου των Χριστουγέννων" του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οπότε και η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού μπήκε σε εορταστικούς ρυθμούς παρότι οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις βρίσκονται στο φόρτε τους.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Τ.Α.Α Εθνικού Αλεξανδρούπολης σας εύχονται «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το 2015», ενώ οι αθλητές του Εθνικού λένε τα κάλαντα σε όλους τους φιλους του συλλόγου και του ελληνικού βόλεϊ.
Είναι ένα βίντεο το οποίο ετοίμασε με πολύ αγάπη και μεράκι το τμήμα μάρκετινγκ και προβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Νίκο Νεγιάννη, θέλοντας να σας ευχηθούν με έναν διαφορετικό τρόπο.
«Ζητάμε την επιείκειά σας για τις όποιες "παραφωνίες" μας. Και του χρόνου να είστε γεροί και δυνατοί. Ταυτόχρονα σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το παραπάνω βίντεο και κείμενο στα μέσα σας, προκειμένου να πούμε χρόνια σε όλους όσους σας επισκέπτονται», αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού.

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject