Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2014

Ο Εθνικός μετράει αντίστροφα για τη ρεβάνς με τη Σέλβερ Ταλίν

Rate this item
(0 votes)
Το ευρωπαϊκό ραντεβού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι αυτή τη φορά επί Ελληνικού εδάφους, είναι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου (19.00), στο κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Εσθονικής Selver Tallin, και παρότι κέρδισε 3-0 στο Ταλίν, δεν είναι καθόλου εύκολο να το πραγματοποιήσει.
Ο Εθνικός πρέπει να νικήσει τουλάχιστον δύο σετ για να αποφύγει την «άχαρη» διαδικασία του «χρυσού σετ» και να προκριθει στη φάση των «16» του Challenge Cup.
Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, που σίγουρα οι Εσθονοί θα το παλέψουν μέχρι τέλους.
Οι αθλητές του Σάκη Μουστακίδη έχουν προετοιμαστεί καλά – παρά το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που διανύουν – και είναι έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν, αλλά σίγουρα χρειάζονται την στήριξη του μοναδικού κόσμου της Αλεξανδρούπολης, για να παίζουν με τον «παίχτη» παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά.
 
H διοίκηση του Εθνικού κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Εβρου να στηριξουν την ομάδα:
 
«Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 19:00... Εθνικός Αλεξανδρούπολης Vs Selver Tallinn... Ας δείξουμε και στους Εσθονούς ότι «ΟΛΑ στην Αλεξανδρούπολη είναι βόλλεϋ, ΟΛΑ είναι Εθνικός» και ας δημιουργήσουμε γι ακόμα μία φορά, μία μαγική ατμόσφαιρα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»!
Εκτός από τον Γιώργο Φουντουκίδη στη μουσική επιμέλεια, θα έχουμε κοντά μας και τα όμορφα κορίτσια της Σχολής Χορού Danse Passion της Σόνιας Orea, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στα διαλείμματα του αγώνα!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject