Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-11-2015

Η Παναχαϊκή ξεκινάει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ηρακλή

Rate this item
(0 votes)
Στους ρυθμούς του αγώνα με τον Ηρακλή κινούνται από την Δευτέρα, οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής οι οποίοι ετοιμάζονται για το παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο (21/11) στην Πάτρα και το κλειστό της Αγυιάς.

O κεντρικός της Πατρινής ομάδας Σωτήρης Βλαχοστάθης αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Κηφισιά όσο και στο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ηρακλή.

«Το παιχνίδι στην Κηφισιά ήταν απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και παρότι παίζαμε στην έδρα της, παλέψαμε για βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε ωστόσο δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε σχεδόν όλες τις ομάδες» είπε αρχικά ο Σωτήρης Βλαχοστάθης και πρόσθεσε: «Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου δεν υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη.
Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από νίκη ωστόσο εμείς μέσα στην έδρα μας θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και για αυτό θέλουμε και την βοήθεια των φιλάθλων που ελπίζουμε να γεμίσουν το γήπεδο».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής θα ξεκινήσουν την Δευτέρα την προετοιμασία τους με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Γραφείο Τύπου Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject